Bolaget ska bedriva restaurang-, café-, catering-, event- och festfixarverksamhet, homecooking och matlagningskurser samt därmed förenlig verksamhet.
2018-12* | 2017-12* | 2016-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 170 | 12 977 | 11 333 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -757 | 417 | -180 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -772 | 391 | -208 |
Årets resultat (tkr) | -772 | 290 | -208 |
Summa tillgångar (tkr) | 315 | 1 780 | 1 589 |
Antal anställda | 9 | 18 | 16 |
2018-12* | 2017-12* | 2016-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 170 | 12 977 | 11 333 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -757 | 417 | -180 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -772 | 391 | -208 |
Årets resultat (tkr) | -772 | 290 | -208 |
TILLGÅNGAR | 2018-12* | 2017-12* | 2016-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 145 | 587 | 650 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 170 | 1 193 | 939 |
Tillgångar (tkr) | 315 | 1 780 | 1 589 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2018-12* | 2017-12* | 2016-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 92 | 364 | 73 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 133 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 223 | 1 417 | 1 382 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 315 | 1 780 | 1 589 |
2018-12* | 2017-12* | 2016-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2018-12* | 2017-12* | 2016-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 9 | 18 | 16 |
Omsättning per anställd (tkr) | 574 | 721 | 708 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -14.6% | 3.2% | -1.6% |
Soliditet | 29.2% | 20.4% | 4.6% |
Kassalikviditet | 76.2% | 66.8% | 41.2% |
Bolaget ska bedriva restaurang-, café-, catering-, event- och festfixarverksamhet, homecooking och matlagningskurser samt därmed förenlig verksamhet.